You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sportsko selo je jedinstven mix sporta & ugostiteljstva. Za ljubitelje sporta posedujemo najmoderniju halu za fudbal, otvoreni fudbalski teren za mali fudbal, kao i teren za košarku. Ponosni smo na našu školu tenisa i padela, a ujedno smo i prvi padel & teniski klub u Srbiji. Kako biste uvek bili u top formi, možete nam se pridružiti u našoj "boutique" teretani, gde imate privilegiju da trenirate u potpunoj privatnosti sa individualnim trenerom. Idealni predah tokom letnjih meseci je teren za odbojku na pesku koji privlači veliki broj zaljubljenika u prirodu i sport.

Ukoliko više volite da uživate u dobroj i kvalitetnoj hrani, naš restoran je idealno mesto za porodice sa decom - dok se mališani igraju na našem otvorenom igralištu, roditelji mogu da uživaju u našem restoranu sa pogledom na playground. Za naše najmladje napravili smo dodatnu zabavu - Avantura park sa dva nova zip lajna, zatim amfiteatar za kulturna dešavanja i letnjikovac za privatne zabave sa društvom.

Sportsko selo je zelena oaza u samom srcu Beograda gde možete organizovati sve Vaše proslave: korporativne proslave, porodične ručkove, biznis briefinge i prezentacije uz našu tehničku podršku.

U organizaciji team buildinga za vaše kompanije posebno uživamo! Team building u Sportskom selu je osmišljen kako bi se kolektiv družio i opustio u prirodi uz našu ukusnu hranu i organizovane sportske aktivnosti. Pored sportskih aktivnosti za Vas možemo da organizujemo i različite radionice, kvizove, kao i muzičke bendove u skladu sa vašim željama.

Poslovni ručkovi

Teambuilding

Rođendani

Korporativne proslave

Turniri

Prostor za najmlađe

Ulaz

Pet friendly

Parking

Jedinstveni multifunkcionalni, sportsko-rekreativni kompleks u samom centru Beograda (Deligradska bb),
rasprostranjen na više od 3 hektara zemljišta.

Zakažite termin!

011/4283 808